Faceți căutări pe acest blog

vineri, 12 noiembrie 2010

stilul navy



 zilele trecute ma gandeam ce sa fac cu o cutie plina de scoici pe care le-am adunat de-a lungul timpului..am asezat 2 la baie, langa cada..si de aici am inceput sa-mi imaginez cum altfel le-as mai putea folosi pe post de accesorii interioare...chiar daca a venit toamna,gandul mi-a zburat la vara, la stilul nautic..alb,albastru,rosu...o combinatie dupa parerea mea, foarte frumoase...daca ai o casa pe plaja sau pur si simplu vrei sa aduci marea la tine..uite niste idei interesante...
  stilul nautic este mai mult decat un trend..el revine an de an sub o alta forma..atat decoratori de interior cat si designeri de moda il reinventeaza..navy,navy,navy..daca nu ma insel in 2009 coletia primavara-vara de la Dolce & Gabbana a stralucit in nuante de albastru..cu esarfe impodobite de ancore si ochelari in dungi albastre cu rosu..chiar si Bobbi Brown a scos de curand o colectie de farduri numite simplu "Nautical"..
   istoria stilului navy isi are inceputul 1846 cand Regina Victoria si-a imbracat baietelul de 4 ani, Printul Albert Edward intr-un costum de marinar cand s-au suit pe yachtul roial..de atunci explozia dungilor..peste tot!
Victoria Harrison e de parere ca stilul nautic este total opus fata de un trend..este un stil popular universal : imaginile cu marea, desenele nautice pe mobila alba, dungile si materialele naturale sunt nemuritoare..
  eu, cand ma gandesc la navy..imi imaginez o atmosfera diafana,un albastru deschis, materiale usoare,fluide care sa te faca sa te gandesc la briza marii, scoici,sfoara..... 








 












Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...