Faceți căutări pe acest blog

joi, 9 decembrie 2010

colours!!! -yellow-

     culoarea galben este o o culoare ciudata..desi este vesela si calda,ducand cu gandul la lumina soarelui,este destul de enervanta pentru creierul nostru. il stimuleaza si ii da o senzatie de confuzie..persoanele care stau in preajma unor obiecte mari galbene se enerveaza mai usor si obosesc mai repede..
    totusi in cantitati mici,cu rol de accesoriu sau accent dau un efect frumos si evidentiaza suportul..aici sunt niste exemple foarte dragute..care mie imi plac mult..:)





























sâmbătă, 4 decembrie 2010

colours!!! -purple-

m-am gandit la o serie de postari..amenajari interioare..pe culori..
parerea mea este ca un arhitect de interior isi arata maiestria sa artistica folosind nu numai o culoare..ci mai multe,perfect imbinate atat cu texturi diferite cat si cu o luminare potrivita..cu toate acestea e de preferat sa alegi o culoare predominanta pe care sa o asezonezi cu mici accente..de alte nuante sau culori. o sa incep "campania" :)) cu mov..pentru ca este culoarea mea preferata..si cred ca va fi mereu in tendinte..violetul este culoarea regilor,ea sugereaza luxul, bogatia si sofisticarea..este culoarea pasiunii, romantismului si emotiilor..


mov,culoarea prunei,lila,lavanda,violet de parma,mov cardinal,vanata..sunt doar cateva dintre variatiile acestei culori..oricare ar fi nuanta,cred ca aduce un plus de eleganta sau un plus de personalitate oricarei incaperi si pentru ca este o culoare de efect nu e nevoie decat de un gram pentru a schimba atmosfera..enjoy!!


































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...