Faceți căutări pe acest blog

luni, 21 februarie 2011

little chic loft

         aceasta postare se adreseaza prietenelor mele...si tuturor fetelor carora le place moda :)

   uneori venim acasa obosite si ne aruncam hainele si incaltamintea pe unde apucam..sa nu mai zic de serile in care iesim in oras si nu ne hotaram asupra obiectelor pe care le vom purta..lasand haine insirate peste tot in casa.

      morgane sezalory, fondatoare si art director la les composantes, locuieste in arondismentul 4 in paris si este detinatoarea unui apartament superb exact pe gustul nostru, cred eu.. peste tot in casa vezi pantofi, posete puse la mare cinste. ea reuseste sa le aseze in asa fel incat sa dea viata spatiului si sa reflecte perfect care ii este meseria, fara a da impresia de dezordine, ci dimpotriva.
     suprafata apartamentului a trebuit valorificata la maxim pentru a incapea atat biroul sau personal cat si toti pantofii si cutiile in care isi depoziteaza obiectele pe care le afiseaza pe site. parerea mea ca si-a amenajat casa excelent! o atmosfera placuta, linistita si prietenoasa..un spatiu imbibat cu semnificatii, cu afise vechi, cu reclame la parfumuri si obiecte vestimentare pretioase..
frumos, nu?













pentru mai multe informatii puteti vizita blogul ei, care este unul dintre favoritele mele..puteti gasi chestii dragute si multa inspiratie :* http://blog.lescomposantes.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...