Faceți căutări pe acest blog

marți, 15 februarie 2011

australian cottage house

                 pe zi ce trece imi place din ce in ce mai mult stilul londonez de a decora o casa..elementele rustice sunt perfect asezate..nu prea multe, nu prea putine..si exact cat trebuie..o picatura de modernism.
                 aceasta era casa unei familii din londra care au dorit sa schimbe peisajul si si-au cumparat o casa in australia, in zona numita "beaches". o peninsula acoperita pe 3 parti de apa a fost inspiratia pentru decorul casei.
cladirea avea deja personalitate dar era intr-o stare deplorabila, astfel ca sarah nu a pastrat decat podeaua de lemn si modul cum era distribuita gradina.
  culorile neutre sunt un background pentru culorile vii ale naturii..flori multicolore peste tot dau viata si sintetizeaza noul mod de trai ales..gandul la plaja, la momente fericite, caldura spatiului si senzatia de confort.

      toate obiectele din casa sunt stranse de-a lungul timpului de prin locurile pe unde au fost, usa pe care se noteaza tot felul de mesaje haioase este adunata de pe marginea unei sosele..scaunele de la masa, fiecare alt model sunt colectate de pe la targuri..deci casa este imbibata cu amintiri..
desi fiecare bucatica are o alta poveste si este diferita, in ansamblu totul este impresionant de bine imbinat..

        imi pare rau ca la noi in tara nu prea vezi asa ceva..nu e nevoie mereu de mobila noua de la vreo firma de fitze, poti creea ceva superb si cu elemente vechi. va invit sa faceti o vizita in garaj sau in casa bunicilor si pun pariu ca veti gasi si voi obiecte foarte frumoase..succes!























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...