Faceți căutări pe acest blog

joi, 23 iunie 2011

A shabby chic decor...A lovely girl who inspires me...Ana Maria Morodan

hi again,
nu am mai scris de mult dar revin cu un subiect foarte drag mie si anume...ANA MARIA MORODAN.
ii puteti vedea creatiile superbe si puteti citi blogul ei Hight Street Cardigans.


cand am descoperit-o nu m-am mai putut desparti de blogul ei! Modul original de a imbina materialele si culori, de a adauga bijuterii care sa scoata totul in lumina si sa faca din combinatie “that something special”, modul atat de natural in care pozeaza, locatiile superbe pe care le alege…absolut totul m-au facut sa o ador pe Ana Maria Morodan.


inafara faptului ca se imbraca superb, a reusit sa isi decoreze casa intr-un mod la fel de frumos..Ana Maria mi-a acordat un interviu si va invit sa il cititi!!! pupici




DT: Spune-mi ceva despre tine ca persoana (o mica descriere generala)


AMM: “What we think We become, casele vechi, carti, cocktails, slow food, zambete, iedera, dreamy movies, NY, statement jewelry, cats, detaliile conteaza, hearts ipostaza “divei in suferinta”, feminitate, prajituri.


DT: De unde izvoraste aceasta pasiune a ta pentru moda? 

AMM: M-am nascut intr-o familie care a acordat si acorda o atentie sporita detaliilor, pe toate planurile, o realitate care poate avea si dezavantaje. Unul dintre avantaje insa este ca aspectul vestimentar n-a fost neglijat din acest punct de vedere, cliseic mama fiind factorul principal .

DT: Cum ai descrie stilul tau de viata? stilul tau de a te imbraca..si implicit stilul tau de a-ti decora casa? consideri ca toate aceste elemente sunt interconectate/ dependente unele de altele?

AMM: Cred ca sunt intreconectate pentru pentru ca toate au ca punct central personalitatea mea. Aici am putea da copy/paste raspunsului primei intrebari :). Ma simt confortabil in ipostaze feminine, atat din punct de vedere vestimentar cat si ambiental.

DT: Observ ca ti-ai decorat casa foarte chic.. in ce anume ti-ai gasit inspiratia cand ti-ai decorat caminul? ai avut vreun ajutor din parte unor persoane specializate sau din partea prietenilor?

AMM: Multumesc :).  A fost a one person job si mi-am petrecut un  weekend inconjurata de cutii, cuie, fete de perna, perdele si tablouri insa luni dimineata it was all worth it.

DT: Din punctul tau de vedere, decorarea unui spatiu este o arta sau o stiinta? 

AMM: Cred ca este mai mult o deprindere intr-o oarecare masura. Insa intradevar persoanele cu un simt estetic dezvoltat si anumite cunostinte in domeniu pot decora spatii care starnesc apelative de genul  “opera de arta”.



DT: Ce elemente sau ce spatii din casa ta iti plac mai mult? unde anume iti petreci cel mai multi timp?

AMM: In pat :). Casa mea din Bucuresti este destul de mica, iar dressing-room-ul este in aceeasi incapere cu spatiul de dormit. Asa ca in acea parte de casa ma simt cel mai confortabil, dar daca ar fi sa nominalizez o parte favorita, atunci e living-ul.


DT: Daca ar fi sa dai niste sfaturi unor tinere persoane care vor sa-si decoreze casa, ce le-ai spune?


AMM: Nu cred ca sunt in masura sa dau sfaturi insa va spun ce am facut eu. I’ve just went with the flow. Mi-am adus aminte unul, un element destul de important... Nu uitati ca voi traiti acolo, nu prietenii care vin in vizita sau oamenii de care va este frica ca v-ar putea judeca. Decorate how YOU like, after all, your house is you.





this is my favorite one!!! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...