Faceți căutări pe acest blog

luni, 21 februarie 2011

little chic loft

         aceasta postare se adreseaza prietenelor mele...si tuturor fetelor carora le place moda :)

   uneori venim acasa obosite si ne aruncam hainele si incaltamintea pe unde apucam..sa nu mai zic de serile in care iesim in oras si nu ne hotaram asupra obiectelor pe care le vom purta..lasand haine insirate peste tot in casa.

      morgane sezalory, fondatoare si art director la les composantes, locuieste in arondismentul 4 in paris si este detinatoarea unui apartament superb exact pe gustul nostru, cred eu.. peste tot in casa vezi pantofi, posete puse la mare cinste. ea reuseste sa le aseze in asa fel incat sa dea viata spatiului si sa reflecte perfect care ii este meseria, fara a da impresia de dezordine, ci dimpotriva.
     suprafata apartamentului a trebuit valorificata la maxim pentru a incapea atat biroul sau personal cat si toti pantofii si cutiile in care isi depoziteaza obiectele pe care le afiseaza pe site. parerea mea ca si-a amenajat casa excelent! o atmosfera placuta, linistita si prietenoasa..un spatiu imbibat cu semnificatii, cu afise vechi, cu reclame la parfumuri si obiecte vestimentare pretioase..
frumos, nu?













pentru mai multe informatii puteti vizita blogul ei, care este unul dintre favoritele mele..puteti gasi chestii dragute si multa inspiratie :* http://blog.lescomposantes.com/

duminică, 20 februarie 2011

colours explosion!!!

             dupa o perioada mohorata..cu cer innourat si ger, va ofer o pastila de vitalitate si energie...un flashforward catre vara si culoare!

   aceasta este casa fionei de la bluebellgray.ea a studiat pictura la glasglow dar dupa un timp a descoperit ca marea ei pasiune sunt textilele. adepta a ideii ca un design bun iti poate face viata mai frumoasa, ea proiecteaza diferite modele pentru imprimat pe materiale textile. si-a inceput o afacere in acest domeniu cu logodnicul ei, phil.
pentru mai multe informatii intrati aici!

  cand am vazut pozele din casa lor, m-am indragostit iremediabil de explozia de culori..este imposibil sa te simti suparat sau singur cand stai intr-un astfel de camin..so..that's my number one favourite house design !!!





















marți, 15 februarie 2011

australian cottage house

                 pe zi ce trece imi place din ce in ce mai mult stilul londonez de a decora o casa..elementele rustice sunt perfect asezate..nu prea multe, nu prea putine..si exact cat trebuie..o picatura de modernism.
                 aceasta era casa unei familii din londra care au dorit sa schimbe peisajul si si-au cumparat o casa in australia, in zona numita "beaches". o peninsula acoperita pe 3 parti de apa a fost inspiratia pentru decorul casei.
cladirea avea deja personalitate dar era intr-o stare deplorabila, astfel ca sarah nu a pastrat decat podeaua de lemn si modul cum era distribuita gradina.
  culorile neutre sunt un background pentru culorile vii ale naturii..flori multicolore peste tot dau viata si sintetizeaza noul mod de trai ales..gandul la plaja, la momente fericite, caldura spatiului si senzatia de confort.

      toate obiectele din casa sunt stranse de-a lungul timpului de prin locurile pe unde au fost, usa pe care se noteaza tot felul de mesaje haioase este adunata de pe marginea unei sosele..scaunele de la masa, fiecare alt model sunt colectate de pe la targuri..deci casa este imbibata cu amintiri..
desi fiecare bucatica are o alta poveste si este diferita, in ansamblu totul este impresionant de bine imbinat..

        imi pare rau ca la noi in tara nu prea vezi asa ceva..nu e nevoie mereu de mobila noua de la vreo firma de fitze, poti creea ceva superb si cu elemente vechi. va invit sa faceti o vizita in garaj sau in casa bunicilor si pun pariu ca veti gasi si voi obiecte foarte frumoase..succes!























luni, 7 februarie 2011

fashion icon theme : jessica stam's luxury home

        jessica stam..

   e imposibil sa nu fi auzit de ea..este fata care a adus o gura de aer proaspat in domeniul modelling-ului.. frumoasa de origine canadiana a hipnotizat multi designeri de-a lungul timpului..cu ochii de un albastru stralucitor, silueta perfecta si pielea ca de trandafir, modelul a cucerit toate podiumurile din lume, fiind la ora actuala unul dintre cele mai cotate si apreciate fotomodele.. muza a celebrului fotograf steven meisel, aceasta apare in foarte multe campanii si reviste, promovand de la bijuterii scumpe la articole de imbracaminte ale celor mai exclusiviste case de moda. marc jacobs a creat in cinstea ei renumita poseta marc jacobs stam..
   la 25 de ani..desi ar fi vrut sa devina medic stomatolog, cred ca a reusit prin modelling sa-si implineasca toate dorintele si sa isi ofere o viata fabuloasa si plina de stralucire...daca frumoasa e, haine frumoase are..nu mai lipsea decat sa aiba si o casa frumoasa...
   apartamentul sau este proiectat de celebrul rafael de cardenas si dupa parerea mea este imaginea glamourului hollywoodian..o imbinare perfecta de subtilitate si rafinament..de remarcat este usa de inspiratie maura din living care incadreaza foarte bine spatiul si adauga o nota de originalitate atmosferei












Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...